Plaything.se

Om kul saker att leka med

UGL utbildning och UGL kurs är välinvesterad tid.

Man pratar ofta om att vidareutbilda sig och vikten av det har jag förstått nu. Min granne berättade om hur de på företaget statistiskt påvisat vinningen av att utbilda sina chefer och ledare. I och med att dessa gått en så kallad UGL Utbildning eller UGL kurs så har effektiviteten och leveransen ökat med 72 procent. 

I och med att de på bara deras leveransavdelning tidigare omsatte nästan 10 000 000 så innebär det en ökning på över 7 miljoner, vilket är enormt bra. Allt tack vare en kurs på 3 dagar som handlade om ledarskapsutbildning.

Det är för mig helt osanna siffror men något jag planerar att ta med mig till vårt företag där jag är anställd. Finns det så stora vinster att hitta på bara 24 timmars effektivt arbete så är det en no-brainer i min värld, och borde så vara hos mina chefer också. Jag håller tummarna på att det blir jag som får åka om de köper hela konceptet.

Lägg till kommentar

Loading