Plaything.se

Om kul saker att leka med

Sparka boll mot pustad fasad eller byta fasad är en lek i sig

Jag anser att livet ska vara så roligt det bara kan vara. Leva i nuet och bara ha kul med den eller de man gillar bäst att umgås med. Jag menar att oavsett om man skjuter pricken mot en putsad fasad eller om man leker röda vita rosen i en stor park så är umgänget det viktigaste och att man kommer bra överens. Man måste helt enkelt anpassa sig och vara ödmjuk när man är tillsammans med vänner, för goda vänner växer verkligen inte på träd.

Ett bra exempel var när jag och min flickvän skulle hjälpa kompisen med förarbetet att byta fasad. Vi skulle bara riva träfasaden så att byggföretaget kunde komma och påbörja renoveringen veckan därpå. Jag och tjejen drog på oss blåkläderna och satte igång med att riva så gott vi bara kunde.

Första 3-4 timmarna gick väl bra och med några 5-minutersraster så hade vi kommit en bra bit med arbetet. Jag föreslog ett break för att få i sig lite föda, men polaren hade en annan tid att passa så ha begav sig iväg. Jag och tjejen tänkte inte så mycket på det utan tog fram mackorna vi hade med oss och satte oss på en närliggande parkbänk.

30 minuter senare var vi igång igen utan att kompisen hade kommit tillbaka. Vi jobbade på som bara den och tänkte allt efter tiden gick, att det var konstigt att han aldrig dök upp. När det hade gått ytterligare ca 4 timmar så gav vi upp då han fortfarande inte var tillbaka. Då hade vi rivit i stort sett hela kåkens träväggar så när som på en gavel. Vi tyckte det var för djäkligt helt enkelt. Hade kompisen varit till behjälpenhet så hade allt blivit klart.

När vi satt oss i bilen och kommit iväg några kilometer ringde telefonen. Det var kompisen som var tillbaka och skällde ut oss efter noter eftersom vi inte var på plats. Jag svarade bara lugnt och sansat. Du kan tacka oss en annan dag. Utan vår hjälp så hade inte ens hälften varit klart och eftersom du inte kom så åkte vi. Jag fortsatte med att säga och hade det inte varit för att du konstigt nog varit så otrevlig här och nu i telefonen så skulle jag inte återkalla de fyra andra vännerna som är på väg för att byta av oss. De ska jag ringa nu och säga att det inte längre behövs. Ha en fortsatt trevlig kväll, man får vad man förtjänar.

Lägg till kommentar

Loading