Plaything.se

Om kul saker att leka med

Pärlade armband med glaspärlor är bra som presenter

Idag var jag hos min kompis. Min mamma skulle fylla år om några månader så jag tänkte göra en liten present till henne. Jag kom på att vi kanske kunde rita men det blev inget bra, så vi gick och pärlade istället.  Jag pärlade tre stycken armband och det var till mamma, pappa och storasyster. Till mamma gjorde jag ett armband med glaspärlor. Jag valde ut de finaste med blommor på. Till pappa gjorde jag ett armband gjort av koppartråd och bokstäver där det stod ”världens bästa pappa”. Till min storasyster gjorde jag en fotlänk med bjällror och metallhjärtan, som jag tyckte det blev jättebra!

När min mamma fyllde år så fick hon det i present och hon blev väldigt glad över den fina gåvan! Pappa fyllde år redan i januari så att jag gav honom presenten direkt efter att jag var klar. Min storasyster hade redan fyllt år så hon fick den i sen present istället. Alla blev verkligen jätteglada!

Lägg till kommentar

Loading